maandag 28 mei 2012

Nog 2 maanden...

En weer een maandje minder... Voor de heen- en terugvlucht hebben we de stoelen uitgezocht. We hadden nog alle keus en zitten vrij voorin. Het maakt me verder niet uit, zolang we maar met z'n vieren bij elkaar kunnen zitten. Tickets gekocht voor Universal Studios. Na lang nadenken toch geen Front-of Line-tickets (waarmee je de wachtrijen kunt omzeilen) gekocht. Ik vind de meerprijs van $ 60,- p.p. te veel. We gokken erop door er vroeg te zijn en de populairste attracties eerst te doen, we de langste wachttijden kunnen vermijden. Verder heb ik nog voor mijn verjaardag een I-gotU geologger gekregen. Ik ben nog een beetje aan het uitvogelen hoe die werkt, maar naast  routekaartjes maken, kun je ook gps-lokaties aan je fotobestanden koppelen. Ik ga 'm vandaag uitproberen. O ja, de spullen uit China zijn ook binnen. Er zaten geen toeslagen als btw of invoerrechten op, maar het rechtstreeks bestellen in China is wel een √©√©nmalige actie. Kwaliteit viel nogal tegen. En een losse waterzak voor in een rugzak....die zag ik bij de ANWB voor slechts E 12,95.

2 opmerkingen:

 1. Hallo Jolanda,

  je blog gevonden via een reactie op het blog van iemand anders, leuk om je verhalen te lezen. Je bent al net zo enthousiast aan het aftellen als ik ;-)

  Ik wens jullie nog alle succes met het aftellen en de voorbereidingen en natuurlijk heel veel plezier voor als het zover is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey Nathalie,

   Bedankt voor je berichtje. Altijd leuk! Gaan jullie ook richting zw-amerika? En wanneer gaan jullie? Jullie blog is afgeschermd, zie ik? In ieder geval succes met de voorbereidingen en ook alvast een fantastische reis toegewenst!
   Groet, Jolanda

   Verwijderen