zondag 12 augustus 2012

Dag 16 - Los Angeles - Santa Barbara

Vandaag verlaten we L.A. en reizen we verder naar Santa Barbara. Een vrij korte rit, maar het is door enkele ongelukken nog vrij druk op de weg. Halverwege hebben we nog een shopstop bij het Camarillo Outlet Center. Hier kopen we nog enkele mooie broeken en shirts. We stappen weer in de auto en zien al snel de kust. Wat een prachtig gezicht. Even na drieën arriveren we bij ons hotel The Lemon Tree Inn. Het is mooi hotel met een geweldige binnentuin met grote palm- en bananenbomen, een zwembad en een spa. Bij de voordeur staan inderdaad een hele rij citroenbomen. De omgeving hier in Santa Barbara is mooi, veel groen en veel kleurrijke planten. We kleden ons direct om en vertrekken richting strand. We parkeren de auto op het eind van de houten pier. Rick en Vera vermaken zich prima met het bouwen van zandkastelen, maar dat valt niet mee, want af en toe komt er een flinke golf. Om 18.30 uur gaan we aan de boulevard een hapje eten bij Harbor View Inn. Het wordt hier al snel donker en het is hier een stuk frisser dan we gewend zijn. Alhoewel bijna iedereen hier nog in korte broek loopt, hebben wij bij 24C kippenvel. Blijkbaar went je lichaam er toch wel snel aan de hoge temperaturen. Met de handdoeken omgeslagen lopen we weer naar de auto. Eenmaal weer bij het hotel nemen de kinderen nog een duik in het warme zwembad en bubbelbad. Het blijft heel bijzonder om elke dag weer op een totaal andere plek te zijn. Nu liggen we lekker op bed tv te kijken en werk ik het blog weer even bij.6 opmerkingen:

 1. Santa Barbara is inderdaad een mooi plaatsje, hotel is ook niet verkeerd, ziet er goed uit hoor.
  Shoppen, the beach, dat is toch echt vakantie vieren!
  Grtz.Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig hoor zo'n rondreis en iedere keer een nieuwe plaats aandoen. Grappig dat jullie het bij 24 graden nu al fris vinden, haha.
  Veel plezier weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat weer een mooie blog! Heerlijk hoe jullie genieten!
  Het reisschema vind ik ook erg handig. Zo kunnen we elke dag kijken waar jullie zijn en heen gaan.
  Geniet van jullie droomreis!
  Oja en SUPER dat Vera in de LC staat!! We zijn erg trots op onze 'saskia'.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk om jullie vakantie mee te kunnen maken via het blog. Een blog wat super geschreven wordt zodat je na het lezen alweer zit te wachten op het volgend.
  En dan het "koud" hebben bij 24gr. Wij zijn hier blij als de meter dat aangeeft. En wat een mooie foto's Super Super Super. Dit kan toch niet anders dan je droomreis zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wij vonden het ook zo "koud" aan de kust.....
  Gaan jullie nog bij de zeeolifanten langs de kust kijken??
  7 augustus lagen er heel veel, echt bijzonder om van zo dichtbij zoveel wildlife te zien.
  Wij zijn sinds vandaag terug in Nl, kan ik je blog eindelijk volgen en nog een beetje nagenieten.

  Groetjes Christa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo luitjes, goed om te lezen dat jullie ook een dag niet met de politie in aanraking komen. Het kan dus wel! Hahaha! De zwembaden zien er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen